Vi laver tekniske løsninger for boligselskaber

Boligselskaber

Fokus på kvalitet og en god kunderelation

Hos Teknisk Installation er vi eksperter i at lave skræddersyede løsninger for boligselskaber. Vi kan med vores mange års erfaring i branchen sørge for løsninger af højeste kvalitet.

Vi sørger hele tiden for at tilegne os den nyeste viden, så vi kan levere løsninger, der følger med tidens teknologier. Vi udfører bl.a. opgaver inden for el, varmepumper, og ventilation.

Vi lægger vægt på de små detaljer, da det er dem, der skaber det perfekte resultat. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Skulle vi imod alt forventning mangle kompetencer til at løfte din opgave, så har vi tilknyttet en række, dygtige samarbejdspartnere, der kan støde til, hvis behovet skulle opstå.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Kunderne er i centrum

Vi har altid kundernes ønsker og behov i centrum. Du vil altid blive mødt med et smil, når vi står for at udføre en opgave for dit boligselskab. Der er ikke to projekter der er ens og derfor udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet dit projekt. Vi sørger for fuld gennemsigtighed, så du ved, præcis hvad dine penge går til. Vi tror på at det skaber tryghed.

Vi har mange års erfaring som entreprenør, og kan derfor sørge for, at alle processer kører gnidningsfrit og uden forsinkelser. Vi sørger for koordinering af de forskellige håndværkere. Vi kan altid garantere løsninger af højeste kvalitet. Vores arbejde er først færdigt, når du er 100% tilfreds. Vi varetager også opgaver for bl.a. offentlige institutioner og private.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal dit boligselskab bruge et godt tilbud på jeres projekt? Tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige fagfolk står klar til rådgive dig, så du får præcis den løsning, du ønsker. Du kan kontakte os på telefon 70 70 18 14 eller på mail kontakt@tekniskinstallation.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et tilbud på din næste opgave

FÅ ET TILBUD
close slider