Ventilationsanlæg til erhverv

Vi hjælper med alle former for ventilationsanlæg til erhverv.

Ventilation erhverv

Centralventilation samt -udsugning til erhverv

Hos Teknisk Installation installerer vi ventilationsanlæg til erhverv og industri. Fra vores hovedkontor i Hillerød kører vi ud til København og hele Sjælland. Vi er dine specialister, og leverer altid skræddersyede løsninger tilpasset vores kunders behov.

Står I og skal bruge centralventilation? Tag fat i en specialist i ventilationsanlæg til erhverv. Vi installerer ventilation hos eksempelvis:

Hos Teknisk Installation er ingen opgave for stor eller lille. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Bedre indeklima med ventilationsanlæg til erhverv

Centralventilation der virker optimalt er med til at sikre et bedre indeklima, hvilket er vigtig – især i institutioner som børnehaver eller i bygninger hvor der opholder sig mennesker en stor del af tiden. Hos Teknisk Installation kan vi hjælpe med en række af forskellige ventilationsløsninger, ligesom vi også tilbyder løbende service og reparation, så I altid er sikret et bedst muligt indeklima.

Udover installation, reparation og rensning af ventilationsanlæg samt opsætning af centraludsugning og lufttæpper, udfører vi også installation af aircondition og varmepumper til erhverv, energioptimering, og andre opgaver inden for VVS, El og ventilation.

Kontakt dine eksperter her

Hos Teknisk Installation har vi stor ekspertise inden for ventilation og centraludsugning. Derudover tager vi rådgivning og god service overfor vores kunder meget seriøst. Vi stræber nemlig efter glade kunder og står altid klar med en dialog og god rådgivning.

Skal jeres institution, kontor, boligforening m.m. have et uforpligtende tilbud på ventilationsanlæg? Vi køre ud til hele København og Sjælland. Kontakt os på 70 70 18 14, skriv en mail til kontakt@tekniskinstallation.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!

FÅ ET TILBUD
close slider