Ventilationsanlæg erhverv

Vi hjælper med alle former for ventilationsanlæg til erhverv

Ventilationsanlæg erhverv

Centralventilation samt -udsugning til erhverv

Hos Teknisk Installation installerer vi ventilationsanlæg til erhverv og industri. Fra vores hovedkontor i Hillerød kører vi ud til København og hele Sjælland. Vi er dine specialister, og leverer altid skræddersyede løsninger tilpasset vores kunders behov.

Står I og skal bruge hjælp til installation af ventilationsanlæg? Tag fat i en specialist i ventilationsanlæg til erhverv. Vi installerer eksempelvis ventilation hos:

Hos Teknisk Installation er ingen opgave for stor eller lille. Hvis I har spørgsmål, eller hvis I ønsker at bestille et uforpligtende tilbud, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi kan også hjælpe jer, hvis I skal bruge teknisk hjælp til installation af varmepumper, gulvvarme eller energioptimering af installationer.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Bedre indeklima med ventilationsanlæg til erhverv

Centralventilation, der virker optimalt, er med til at sikre et bedre indeklima, hvilket er vigtigt – især i institutioner som børnehaver eller i bygninger, hvor der opholder sig mennesker en stor del af tiden. Hos Teknisk Installation kan vi hjælpe med en række forskellige ventilationsløsninger, ligesom vi også tilbyder løbende service og reparation, så I altid er sikret det bedst mulige indeklima.

Udover installation, reparation og rensning af ventilationsanlæg til erhverv samt opsætning af centraludsugning og lufttæpper, udfører vi også installation af aircondition og varmepumper, energioptimering, og andre opgaver inden for VVS, el og ventilation.

Røgventilation

Det er vigtigt at sikre erhvervslokaler og lagerhaller mod de potentielle risici ved brand – ikke kun af sikkerhedsmæssige årsager, men især fordi det er lovpligtigt. Røgventilation, eller brandventilation, er en vigtig del af brandsikring, da et brandventilationsanlæg er med til at lede røg og varme væk i tilfælde af brand. Det sørger samtidig for at give en mere sikker evakuering og kan begrænse skader på bygningen.

Det er af afgørende betydning, at jeres røgventilationsanlæg fungerer optimalt, da myndighederne kan træffe beslutning om nedlukning af virksomheder, der ikke overholder gældende sikkerhedsbestemmelser. Teknisk Installation tilbyder professionelle løsninger samt service inden for røg-/brandventilation, som sikrer, at jeres anlæg er i overensstemmelse med lovgivningen, så medarbejdere og andre aktiver er bedst muligt beskyttet mod brand.

Få vores hjælp til ventilationsanlæg til erhverv

Hos Teknisk Installation har vi stor ekspertise inden for centralventilation og -udsugning. Derudover tager vi rådgivning og god service over for vores kunder meget seriøst. Vi stræber nemlig efter glade kunder og står altid klar med en dialog og god rådgivning.

Skal jeres institution, kontor, boligforening eller lignende have et uforpligtende tilbud på ventilationsanlæg? Så ret henvendelse til os i dag.

Vi kører ud i Hillerød og på hele Sjælland. Kontakt os på 70 70 18 14, skriv en mail til kontakt@tekniskinstallation.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra jer.

Ofte stillede Spørgsmål

Ja, ventilation er ofte et lovkrav for erhverv og industrielle virksomheder for at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø samt overholde arbejdsmiljølovgivningen. Det er afgørende for at minimere risikoen for luftbårne forurenende stoffer og sikre trivsel og produktivitet blandt medarbejderne.

Er du i tvivl om I overholder kravene, eller om I bør få optimeret på jeres ventilationsanlæg, så kontakt os.
Vi rådgiver jer til den bedste løsning.

Manglende ventilationsanlæg kan resultere i dårlig luftkvalitet, opbygning af fugt og skimmel, samt øget risiko for sundhedsproblemer som luftvejsinfektioner og allergier. Det kan også føre til ubehagelige lugte og nedsat produktivitet.

Installation af et ventilationsanlæg til erhverv kræver typisk professionel ekspertise og viden om bygningsregulativer, tekniske specifikationer og sikkerhedsstandarder. Det anbefales derfor at overlade installationen til autoriserede VVS-installatører og ventilationsfirmaer, der kan sikre korrekt installation og drift af anlægget. Kontakt os for professionel rådgivning og monteringstjenester til dit erhvervsventilationsanlæg.

Autoriserede VVS-installatører og ventilationsfirmaer som Teknisk Installation har ekspertisen til at udføre vedligeholdelse af ventilationsanlæg. Dette inkluderer service, rengøring af filtre, kontrol af ventilatorer, inspektion af kanaler og justering af styringssystemer for at sikre optimal drift og effektivitet.

Få et tilbud på din næste opgave

FÅ ET TILBUD
close slider