Entreprenør med mange års erfaring

Entreprenør

Få den højeste kvalitet med en dygtig entreprenør

Vores dygtige entreprenør har fokus på kvalitet. Vi er punktlige i alt det arbejde, vi udfører, og vi sørger for, at alle aftaler bliver overholdt til tiden.

Vi løser hovedsageligt opgaver inden for el, VVS, ventilation og køl. Støder vi på opgaver, vi ikke selv kan løse, har vi tilknyttet en masse, dygtige samarbejdspartnere, som kan løfte den givne opgave uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan således roligt vælge os som entreprenør til dit kommende projekt.

Vi er med i hele processen fra A-Z, og sørger for at du som kunde hele tiden har et klart overblik over de forskellige processer. Vi går ind for fuld transparens, hvilket gør, at du aldrig vil opleve ubehagelige overraskelser, såsom overskidelse af budget eller manglende overholdelse af tidsfrister. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores professionelle entreprenør. Vi udfører opgaver for bl.a. boligforeninger og offentlige institutioner.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Hos os er kunden i centrum

Hos Teknisk Installation har vi altid fokus på kundernes behov og ønsker. Vi starter alle samarbejder ud med en god dialog, hvor vi kortlægger dine behov. Det gør, at vi kan levere et resultat, som du er 100% tilfreds med.

Som entreprenør med mange års erfaring, giver vi dig et overblik og mulighederne i dit projekt. Vi sætter kvalitet og ærlighed først. Har du brug for tekniske løsninger, så er vi de absolut bedste, uanset om det er til nybyg eller renovering. Som entreprenør løser vi opgaver for private og erhverv i Hillerød, København og på resten af Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud af din pålidelige entreprenør

Skal du bruge en dygtig entreprenør, der er ekspert i tekniske løsninger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig med udgangspunkt i dit projekt. Du kan kontakte os på telefon 70 70 18 14 eller på mail kontakt@tekniskinstallation.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ ET TILBUD
close slider