Entreprenør med mange års erfaring

Entreprenør

Få den højeste kvalitet med dygtige entreprenører

Vores dygtige entreprenør har fokus på kvalitet. Vi er punktlige i alt det arbejde vi udfører, og vi sørger for, at alle aftaler bliver overholdt til tiden.

Vi løser hovedsagligt opgaver inden for el, VVS, ventilation og køl. Støder vi på opgaver, vi ikke selv kan løse, har vi tilknyttet en masse, dygtige samarbejdspartnere, som kan løfte den givne opgave uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er med i hele processen fra A-Z og sørger for du som kunde, hele tiden har et klart overblik over de forskellige processer. Vi går ind for fuld gennemsigtighed, hvilket gør, at du aldrig vil opleve ubehagelige overraskelser på eksempelvis regningen. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores professionelle entreprenører. Vi udfører opgaver for bl.a boligforeninger og offentlige institutioner.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Vi er et firma med kunderne i centrum

Hos Teknisk Installation har vi altid fokus på kundernes behov og ønsker. Vi starter alle samarbejder ud med en god dialog, hvor vi kortlægger dine behov. Det gør, at vi kan levere et resultat, som du er 100% tilfreds med.

Vores dygtige entreprenører kan med deres mange års erfaring give dig et overblik og mulighederne i dit projekt. Vi sætter kvalitet og ærlighed først. Har du brug for tekniske løsninger, så er vi de absolut bedste, uanset om det er til nybyg eller renovering. Som entreprenører løser vi opgaver for private og erhverv i Hillerød, København og på resten af Sjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge en dygtig entreprenør, der er ekspert i tekniske løsninger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig med udgangspunkt i dit projekt. Du kan kontakte os på telefon 70 70 18 14 eller på mail kontakt@tekniskinstallation.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ ET TILBUD
close slider