Erhverv – store og små virksomheder

Vi hjælper hele vejen rundt med tekniske løsninger.

Erhverv

Alt i VVS, el og ventilation

Hos Teknisk Installation hjælper vi virksomheder, institutioner og boligforeninger i Hillerød, København og på resten af Sjælland med alt inden for VVS, el og ventilation. Vi har en bred faglig viden på området og kan løse enhver teknisk opgave.

Med Teknisk Installation på holdet er I sikret den bedste løsning. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at varetage entreprisen på enhver størrelse projekter. Derfor skal I ikke tøve med at kontakte os, hvis I skal bruge en teknisk installatør – vi tager også de små opgaver ind.

Har I spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud? I er altid velkomne til at kontakte os – vi sidder klar i den anden ende.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Vi fører jeres projekt i mål

Uanset størrelsen på jeres projekt, står vi klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring med entrepriser, og vi kan bl.a. hjælpe med:

…samt alle andre opgaver inden for VVS, el og ventilation. Vi har nemlig en håndfuld dygtige og kompetente samarbejdspartnere, der står klar til at udføre netop den opgave, I ønsker.

Vi sætter en god kunderelation højt på dagsordenen. Derfor har vi en god dialog med dig helt fra starten, hvor vi afstemmer vores forventninger til resultatet. Det er nemlig vigtigt for os, at alle vores kunder er 100% tilfredse med resultatet – hver gang.

Kontakt Teknisk Installation

Står du og skal bruge en teknisk installatør inden for el, VVS eller ventilation? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her er du nemlig sikret et resultat der stemmer overens med dine forventninger.

Ring til os på 70 70 18 14 og få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på kontakt@tekniskinstallation.dk eller ved at udfylde formularen, så kontakter vi dig.

Få et tilbud på din næste opgave

FÅ ET TILBUD
close slider