Varmepumper til erhverv monteret af professionelle

Varmepumper & aircondition

Vi hjælper med varmepumper til erhverv

Vi er hos Teknisk Installation eksperter i varmepumper til erhverv. Vi kan med vores mange års erfaring i branchen vejlede dig til en løsning, der matcher dig og din virksomhed.

Vores varmepumper til erhverv vil spare dig mange penge på varmeregningen. Du vil opleve, at det ikke tager mange år at tjene varmepumperne hjem igen. Giv din virksomhed en grønnere profil med vores Co2 neutrale løsninger.

Vi kan med garanti finde en løsning, der matcher dine behov. Du vil altid blive mødt med et smil og ydmyghed overfor opgaven. Vi starter altid ud med en god dialog, så vi ved præcist, hvordan dine ønsker og behov ser ud. Det giver det bedste resultat. Vi udfører opgaver for bl.a. boligforeninger og offentlige institutioner.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Et sundere indeklima på arbejdspladsen med aircondition

Vores varmepumper til erhverv har indbygget aircondition, hvilket gør, at du kan sørge for at have den optimale temperatur på arbejdspladsen. Det er vigtigt for det optimale arbejdsmiljø, at der hverken er for koldt eller varmt. Med aircondition sikrer du ren luft i præcis den temperatur, du ønsker.

Vi har fokus på kvalitet. Derfor er du altid sikker på, at alle de produkter og løsninger vi tilbyder, er af højeste kvalitet. Vi løser mange opgaver i Hillerød og København, men også på resten af Sjælland. Vi sørger selvfølgelig også for at servicere din varmepumpe med aircondition, så du får den længst mulige levetid på dit produkt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning inden for varmepumper til erhverv med mulighed for aircondition? Tøv ikke med at kontakt os. Vores dygtige fagfolk med mange års erfaring står klar til at hjælpe dig, så du får en løsning, der matcher dine behov. Du kan kontakte os på telefon 70 70 18 14 eller på mail kontakt@tekniskinstallation.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ ET TILBUD
close slider