Ejendoms­servicetekniker

Vi løser de tekniske udfordringer I står overfor.

Ejendoms­servicetekniker

Din ejendomsservicetekniker i Hillerød, København og resten af Sjælland

Har I brug for en ejendomsservicetekniker? Hos Teknisk Installation har vi vores faglige viden i orden og står klar til at hjælp med vedligeholdelse af ventilationssystemer, el- og vandforsyning og meget mere. En ejendomsservicetekniker er nemlig en form for multihåndværker, der kan det hele.

Vi har et stort netværk af dygtige og erfarne håndværkere til at hjælpe os med at udføre arbejdsopgaverne, hvis det skulle blive nødvendigt. Derfor kan vi løse enhver udfordring, der skulle opstå.

Har I nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på en ejendomsservicetekniker, er I velkomne til at tage fat i os, så hjælper vi jer bedst muligt.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Teknisk Installation klarer opgaven

Med en ejendomsservicetekniker fra Teknisk Installation får I en fagperson der kan det hele. Vi har mange års erfaring, og sørger altid for at holde os opdaterede med viden, teknikker og metoder, så vi altid kan udføre et godt stykke arbejde der holder ved. Vi udfører alle opgaver inden for el, vvs og ventilation for både privat og erhverv, bl.a.:

Vi tilbyder kun de bedste løsninger, og vi stræber samtidig altid efter at yde den bedste service, samt være imødekommende og smilende overfor vores kunder. Vi har altid en grundig dialog med forventningsafstemning, så I står tilbage glade og tilfredse.

Kontakt os i dag

Teknisk Installation har hovedkontor i Hillerød, og vi kører ud til opgaver på hele Sjælland og i København. Vi udfører selv de mest komplicerede opgaver, og vi har et stort netværk af dygtige fagfolk til at hjælpe os, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi hjælper boligforeninger, offentlige institutioner og store og små virksomheder.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Ring til os allerede i dag på 70 70 18 14, skriv en mail til kontakt@tekniskinstallation.dk eller udfyld vores kontaktformular, så hører I fra os.

FÅ ET TILBUD
close slider