Ejendoms­servicetekniker

Vi løser de tekniske udfordringer, jeres ejendom står overfor

Ejendoms­servicetekniker

Din ejendomsservicetekniker i Hillerød og på Sjælland

Har I brug for en ejendomsservicetekniker? Hos Teknisk Installation har vi vores faglige viden i orden, og vi står klar til at hjælpe med vedligeholdelse af ventilationssystemer, el- og vandforsyning samt meget andet. En ejendomsservicetekniker er nemlig en form for multihåndværker, der kan det hele.

Vi har et stort netværk af dygtige og erfarne håndværkere til at hjælpe os med at udføre arbejdsopgaverne, hvis det skulle blive nødvendigt. Derfor kan vi løse enhver udfordring, der skulle opstå, hvis vores ejendomsservicetekniker har behov for hjælp til opgaven.

Har I nogle spørgsmål, eller ønsker I et uforpligtende tilbud på en ejendomsservicetekniker, er I velkomne til at tage fat i os. Så hjælper vi jer efter bedste evne.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Teknisk Installation klarer opgaven

Med en ejendomsservicetekniker fra Teknisk Installation får I en fagperson, der kan det hele. Vi har mange års erfaring, og sørger altid for at holde os opdaterede med viden, teknikker og metoder, så vi altid kan udføre et godt stykke arbejde, der holder ved. Som ejendomsservicetekniker udfører vi alle opgaver inden for el, vvs og ventilation for både privat og erhverv, herunder:

Vi tilbyder kun de bedste løsninger til vores kunder. Vi stræber samtidig altid efter at yde den bedste service, samt være imødekommende og smilende overfor vores kunder. Vi har altid en grundig dialog med forventningsafstemning, så I står tilbage glade og tilfredse.

Kontakt os i dag

Teknisk Installation har hovedkontor i Hillerød, og vi kører ud til opgaver på hele Sjælland. Vores ejendomsservicetekniker udfører selv de mest komplicerede opgaver, og vi har et stort netværk af dygtige fagfolk til at hjælpe os, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi hjælper boligforeninger, offentlige institutioner samt store og små virksomheder.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Ring til os allerede i dag på 70 70 18 14, skriv en mail til kontakt@tekniskinstallation.dk eller udfyld vores kontaktformular. Så hører I fra os hurtigst muligt.

FÅ ET TILBUD
close slider