El entreprise

El entreprise

Lad os varetage jeres el entreprise

Hos Teknisk Installation står vi altid klar til at varetage jeres el entreprise. Vi har stor erfaring med diverse entrepriser på både erhvervs- eller industribyggerier. Som el entreprenør har vi stor erfaring og sørger altid for at levere den bedste løsning. Lad din professionelle samarbejdspartner stå for el entreprisen og vær sikker på, at resultatet bliver perfekt.

Med Teknisk Installation på holdet kan I være sikre på, at vi har det store overblik og ved, hvornår der skal bestilles materialer og hvem, der skal kontaktes hvornår. Med fokus på det samlede resultat er du sikker på, at alt fungerer, som det skal. Vi hjælper både store og små virksomheder såvel som offentlige institutioner og boligforeninger med deres el entreprise. Som et kombineret el-, ventilations- og VVS-firma, kan vi også hjælpe jeres virksomhed eller boligforening med følgende opgaver:

Har I spørgsmål eller brug for en pris på el entreprise? I er altid velkommen til at kontakte os, Vi står klar med både rådgivning og et uforpligtende tilbud. Vi varetager gerne din el entreprise både i København og på hele Sjælland.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Vi følger projektet til dørs

Vi sørger altid for at have en grundig dialog med vores kunder, hvor vi forventningsafstemmer, hvad der skal ske, samt hvornår det skal ske. Vi forlader først stedet igen, når det hele fungerer, som det skal, og når vores arbejde er helt færdigt.

Vi skaber de bedste resultater, da vi har mange års erfaring i branchen. Derudover har vi en håndfuld dygtige samarbejdspartnere på tværs af hele branchen, så vi kan levere selv de mest komplicerede løsninger.

Derudover er det vigtigt for os, at I som kunde er glade og tilfredse med det arbejde, vi leverer, uanset hvad det indebærer. Derfor er det vigtigt for os at forstå jeres behov og ønsker, at være imødekommende og yde en god service.

Kontakt Teknisk Installation her

Når I skal bruge en dygtig samarbejdspartner til at stå for el entreprisen, er Teknisk Installation klar til at hjælpe. Vi har hovedkontor i Hillerød og kører ud til hele Sjælland og København.

Ring til os på 70 70 18 14 eller skriv til kontakt@tekniskinstallation.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så snart vi kan.

Ofte stillede Spørgsmål

En el entreprenør er afgørende for at sikre korrekt installation, vedligeholdelse og reparation af elektriske systemer i bygninger. Professionelle el-entreprenører har ekspertise i elektriske installationer og sikkerhedsstandarder, hvilket sikrer tryghed, effektivitet og overholdelse af lovgivningen.

I en el entreprise udføres en række opgaver relateret til elektriske installationer, herunder planlægning, installation af el-ledninger, opsætning af el-tavler, montering af stikkontakter og lysarmaturer, samt installation af sikkerhedsudstyr som nødlys og røgalarm.

Teknisk Installation udfører el entrepriser primært for erhvervskunder, boligforeninger og offentlige institutioner.
Dette inkluderer;

  • virksomheder
  • kontorbygninger
  • boligkomplekser
  • skoler
  • hospitaler
  • og andre offentlige faciliteter, hvor pålidelige og professionelle elektriske løsninger er afgørende for driftens succes og sikkerhed.

Få et tilbud på din næste opgave

FÅ ET TILBUD
close slider