El entreprise

El entreprise

El entreprise

Hos Teknisk Installation står vi altid klar til at varetage el entrepriser på ethvert erhvervs– eller industribyggeri. Vi har stor erfaring og sørger altid for at levere den bedste løsning. Lad din professionelle samarbejdspartner stå for el entreprisen og vær sikker på, at resultatet bliver perfekt.

Med Teknisk Installation på holdet, kan I være sikre på, at vi har det store overblik og ved hvornår der skal bestilles materialer og hvem der kontaktes hvornår, og vi leverer altid et resultat, der fungerer som det skal. Vi hjælper store og små virksomheder såvel som offentlige institutioner og boligforeninger.

Har I spørgsmål eller brug for en pris på el entreprise? I er altid velkommen til at kontakte os, Vi står klar med både rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Vi er her fra start til færdigt arbejde

Vi sørger altid for at have en grundig dialog med vores kunder, hvor vi forventningsafstemmer hvad der skal ske, hvornår. Vi forlader først stedet igen når det hele fungerer som det skal, og når vores arbejde er helt færdigt.

Vi skaber de bedste resultater, da vi har mange års erfaring i branchen. Derudover har vi en håndfuld dygtige samarbejdspartnere på tværs af hele branchen, så vi kan levere selv de mest komplicerede løsninger.

Derudover er det vigtigt for os, at I som kunde er glade og tilfredse med det arbejde vi leverer, uanset hvad det indebærer. Derfor er det vigtigt for os at have en god dialog, at være imødekommende og yde god service overfor vores kunder uanset deres behov.

Kontakt os her

Når I skal bruge en dygtig samarbejdspartner til at stå for el entreprisen er Teknisk Installation klar til at hjælpe. Vi har hovedkontor i Hillerød og kører ud til hele Sjælland og København.

Ring til os på 70 70 18 14 eller skriv til kontakt@tekniskinstallation.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så snart vi kan.

FÅ ET TILBUD
close slider