Vi udfører opgaver for det offentlige

Offentlige

Professionelle fagfolk til alle størrelser af opgaver

Hos Teknisk Installation har vi mange års erfaring i at udføre opgaver af forskellige størrelser for det offentlige som f.eks. børnehaver, institutioner og skoler. Vi leverer altid den højeste kvalitet med fokus på dine behov og ønsker. Vi er vant til at begå os i forskellige miljøer, så vi ved, præcist hvad der kræves, alt efter hvor opgaven skal udføres.

Vores dygtige fagfolk sørger for, at du får en skræddersyet løsning, der er af høj kvalitet. Vi sørger altid for, at du som kunde har et klart overblik over processen. Det gør, at du med ro i maven kan følge projektet udfolde sig. Vi udfører også opgaver for bl.a. boligforeninger.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Kunderne er i centrum fra start til slut

Vi starter alle samarbejder ud med en god dialog, hvor vi sætter os ind i kundens ønsker og behov. Det gør, at du får et resultat, der matcher dine behov. Du vil altid blive mødt med et smil og ydmyghed overfor opgaven. Vi ved, at ikke to opgaver er ens og derfor er vi dygtige til indstille os på den specifikke opgave.

Vi er specialister i tekniske løsninger, det kræver dybdegående viden og ekspertise. Vi har fokus på at levere kvalitetsløsninger, der lever op til den nyeste viden og teknologi. Vores arbejde er først færdigt, når du er 100% tilfreds. Din tilfredshed er vores succes.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Skal din institution bruge et professionelt firma til at lave jeres tekniske løsninger? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig, så du får en løsning, der lever op til dine ønsker og forventninger. Du kan kontakte os på telefon 70 70 18 14 eller på mail kontakt@tekniskinstallation.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et tilbud på din næste opgave

FÅ ET TILBUD
close slider