Ventilationsfirma

Hvis I har behov for et kompetent ventilationsfirma, er vi klar til at hjælpe jer

Ventilationsfirma

Få et forbedret indeklima

Døjer du med dårligt indeklima i din private bolig, i boligforeningen eller på arbejdet? Så kan vi hjælpe. Som professionelt ventilationsfirma har vi mange års erfaring med effektive ventilationsløsninger. Vi kommer gerne og udfører et grundigt tjek af din eksisterende ventilationsløsning samt finder frem til, hvor det er muligt at forbedre. Så er du sikker på at få det optimale indeklima. Hos Teknisk Installation får du et ventilationsfirma med fingeren på pulsen. Vi kan således tilbyde dig de nyeste og mest innovative løsninger, når du mangler ventilation til erhverv.

Vi kan også hjælpe med andet end ventilation til erhverv. Vi har stor erfaring med el- og VVS-opgaver, hvor vi er specialister i renoveringer og tekniske installationer. Vi kan hjælpe med følgende opgaver:

Skal vi hjælpe jer med jeres kommende ventilations-, el- eller VVS-opgaver? Så kontakt os her. Vi har ambitioner om at være det bedste ventilationsfirma i branchen. Vi udfører ovenstående opgaver i København og på hele Sjælland.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Kompetencefyldt ventilationsfirma

Hos Teknisk Installation har vi mange kompetencer. Især som ventilationsfirma. Når vi installerer dit nye ventilationsanlæg, tilbyder vi derfor at stå for den regelmæssige service og vedligeholdelse. Den regelmæssige vedligeholdelse er vigtig, da den minimerer risikoen for dyre reparationer.

Hvis I ønsker en fast serviceaftale, der er tilpasset jeres forbrug, finder vi i fællesskab en løsning, som opfylder jeres behov. Skulle uheldet være ude, kan vi naturligvis også reparere jeres anlæg. Så sørger vi for, at I har et funktionelt og velfungerende ventilationsanlæg. Hvis det er stået helt af, og ikke er til at reparere, tager vi gerne en uforpligtende dialog med jer om jeres muligheder for et nyt ventilationssystem.

Kontakt os og hør om jeres muligheder

Ønsker I et professionelt ventilationsfirma, der kan finde den rigtige ventilationsløsning til jer? Så er vi hos Teknisk Installation klar til at hjælpe jer. Vi ønsker at være jeres foretrukne ventilationsfirma.

I kan rette henvendelse til os på telefon 70 70 18 14 eller skrive en mail til kontakt@tekniskinstallation.dk. Ellers kan I benytte vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, ventilation er ofte et lovkrav for bygninger og arbejdspladser for at sikre et sundt og behageligt indeklima samt overholde sundheds- og sikkerhedsstandarder. Generelt er ventilation en fordel for både menneskers trivsel og bygningers langsigtede vedligeholdelse.

Et ventilationsanlæg er et system designet til at regulere og forbedre luftkvaliteten indenfor ved at fjerne forurenet luft og tilføre frisk luft. Det består typisk af ventilationsenheder, kanaler, filtre, og styringssystemer for at opnå optimal luftfordeling og komfort.

Udluftning refererer til processen med at fjerne forurenet luft fra et rum, mens ventilation indebærer både fjernelse af forurenet luft og tilførsel af frisk luft udefra. Vi tilbyder professionel montering og rådgivning for at sikre optimal luftcirkulation og indeklima i din bygning. Kontakt os for at få hjælp til at vælge den rette løsning til dine behov.

Størrelsen af et ventilationsanlæg afhænger af flere faktorer, herunder bygningens størrelse, anvendelse, antal personer og de ønskede luftskifte pr. time. Det kræver en nøje beregning baseret på tekniske parametre og lovmæssige krav.

Vi er erfarne i at rådgive omkring hvilket anlæg der passer til jeres behov. Kontakt os for en snak og et tilbud.

Få et tilbud på din næste opgave