VVS entreprise

Vi er jeres samarbejdspartner til VVS entreprise ved nybyg og renoveringer

VVS entreprise

Specialister til dine VVS-behov

Hos Teknisk Installation har vi både kompetencer og erfaring til at tage hånd om din VVS entreprise uanset omfang og karakter.

Som VVS entreprenør ser vi det som vores fornemmeste opgave, at levere den samlede teknikpakke til vores kunder, hvor alle faggrupper er samlet ét sted. Dette, sammen med vores store fokus på den personlige dialog, er med til at sikre et ukompliceret samarbejde samt et resultat af højest mulig kvalitet. Når vi er ansvarlige for jeres VVS entreprise, kan I være sikker på, at I får en ansvarlig og kompetent samarbejdspartner.

Med os som samarbejdspartner, vil du altid have én fast kontaktperson, hvilket betyder, at du slipper for at agere tovholder mellem flere forskellige fagpersoner. Vores kyndige mandskab har gennem mange år udført VVS-opgaver i alle størrelsesordner for både private, erhverv samt offentlige institutioner og ved nøjagtigt, hvad det kræver, for at komme i mål med de rette løsninger. Vi kan også hjælpe jeres virksomhed, offentlige institution eller boligselskab med følgende opgaver:

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Grundig rådgivning fra start til slut

Samarbejdet påbegyndes altid med en grundig, indledende samtale, hvor behov og forventninger til arbejdsprocessen samt det færdige resultat nøje afstemmes. Vi skræddersyr en plan, som effektivt bringer dine ønsker til livs gennem moderne og intelligente løsninger. Vores netværk tæller derudover en lang række dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige erhverv, som vi trækker på, når behovet opstår.

Vores brede, faglige kompetenceniveau inden for branchen gør os i stand til at rådgive omkring, samt indfrie, ethvert tænkeligt VVS-behov. Vi sørger desuden for løbende at holde os opdaterede omkring de nyeste løsninger og tendenser i markedet, så vi fortsat kan tilbyde vores kunder det absolut bedste produkt.

Få et uforpligtende tilbud på din VVS entreprise

Har du behov for en dygtig VVS entreprenør til at tage hånd om din næste entreprise? Fra vores base i Hillerød udfører vi opgaver i hele Københavnsområdet, samt på resten af Sjælland.

Kontakt os allerede i dag ved at ringe på 70 70 18 14 eller ved at sende en mail til kontakt@tekniskinstallation.dk. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage og giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Ofte stillede spørgsmål

En VVS entreprenør er uundværlig for at sikre korrekt installation og vedligeholdelse af VVS-systemer i komplekse bygningsmiljøer. Professionelle VVS-eksperter kan sikre overholdelse af tekniske forskrifter og standarder, samt optimal funktion og effektivitet af VVS-anlæg.

Hvor længe en VVV entreprise varer, varierer afhængigt af projektets omfang, kompleksitet og eventuelle udfordringer undervejs. Teknisk Installation stræber efter at levere projekter inden for aftalte tidsrammer ved hjælp af effektiv planlægning, ressourcestyring og ekspertise.

Hos Teknisk Installation udfører vi VVS-entrepriser primært for erhvervskunder, boligforeninger og offentlige institutioner.
Dette inkluderer:

  • virksomheder
  • kontorbygninger
  • indkøbscentre
  • boligblokke
  • skoler
  • hospitaler
  • og andre offentlige faciliteter
    hvor pålidelige og professionelle VVS-løsninger er afgørende for driftens succes og komforten for brugerne.

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe.

Få et tilbud på din næste opgave

FÅ ET TILBUD
close slider