VVS entreprise

Din samarbejdspartner til VVS ved nybyg og renoveringer

VVS entreprise

Specialister til dine VVS behov

Hos Teknisk Installation har vi den rette erfaring, samt kompetencer, til at tage hånd om VVS entrepriser af ethvert omfang og karakter.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at leverer den samlede teknikpakke til vores kunder, hvor alle faggrupper er samlet ét sted. Dette, sammen med vores store fokus på den personlige dialog, er med til at sikre et ukompliceret samarbejde, samt et resultat af højest mulige kvalitet.

Med os som samarbejdspartner, vil du altid have én fast kontaktperson, hvilket betyder at du slipper for at agere tovholder mellem flere forskellige fagpersoner. Vores kyndige mandskab har gennem mange år, udført VVS opgaver i alle størrelsesordner, for både privat, erhverv samt offentlige institutioner og ved nøjagtig hvad det kræver, at komme i mål med de rette løsninger.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Grundig rådgivning fra start til slut

Samarbejdet påbegyndes altid med en grundig, indledende samtale, hvor behov og forventninger til arbejdsprocessen, samt det færdige resultat, nøje afstemmes. Vi skræddersyr en plan som effektivt bringer dine ønsker til livs, gennem moderne og intelligente løsninger. Vores netværk tæller derudover en lang række dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige erhverv, som vi trækker på når behovet opstår.

Vores brede, faglige kompetenceniveau indenfor branchen, gør os i stand til at rådgive omkring, samt indfri, ethvert tænkeligt VVS behov. Vi sørger desuden for løbende at holde os opdaterede omkring de nyeste løsninger og tendenser i markedet, således at vi fortsat kan tilbyde vores kunder det absolut bedste produkt.

Få et uforpligtende tilbud fra os

Har du behov for en dygtig fagperson til at tage hånd om din næste VVS entreprise? Fra vores base i Hillerød udfører vi opgaver i hele Københavnsområdet, samt på resten af Sjælland.

Kontakt os allerede i dag ved at ringe på 70 70 18 14 eller ved at sende en mail til kontakt@tekniskinstallation.dk. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage og giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

FÅ ET TILBUD
close slider