Privatkunder

Teknisk Installation står klar til at hjælpe dig.

Privatkunder

Din installatør inden for el, VVS og ventilation

Vælger du os som din tekniske installatør, kan du være sikker på at arbejdet bliver udført til perfektion. Vi har mange års erfaring og sørger altid for at levere et resultat til vores kunder, som de er tilfredse med. Vi kan bl.a. hjælpe med:

Er du I tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe dig? Vi udfører både store og små opgaver, og du er altid velkommen til at kontakte os, så svarer vi på dine spørgsmål – eller sender et uforpligtende tilbud din vej.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Installatør i Hillerød, København og på Sjælland

Vi står klar til at hjælpe privatpersoner på hele Sjælland og i København. Vi har især stor erfaring med større opgaver som renovering af huse og lejligheder, hvor vi også gerne varetager hele entreprisen.

Der findes ikke en opgave inden for el, VVS og ventilation vi ikke kan løse. Skulle vi alligevel stå overfor en kompliceret opgave, har vi et stort netværk af dygtige og professionelle fagpersoner, der kan hjælpe til.

Det er rigtig vigtigt, at du som kunde er glad for, og tilfreds med, det arbejde vi udfører. Vi går derfor højt op i kundeservice og at skabe de resultater, der som minimum forventes af kunden.

Kontakt en professionel fagperson

Vi mener, at det er vigtigt, at et stykke arbejde udføres perfekt første gang, så der ikke skal udføres unødige reparationer efterfølgende. Det giver både utilfredse kunder, et dårligt ry og kan være en stor økonomisk ulempe for kunden. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet og stræber efter at udføre et perfekt stykke arbejde – hver gang.

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Ring til os på 70 70 18 14. Du kan også skrive til os på kontakt@tekniskinstallation.dk eller udfylde kontaktformularen, så hører du fra os.

Få et tilbud på din næste opgave

FÅ ET TILBUD
close slider