Ventilation

Hos Teknisk Installation sørger vi for dine tekniske udfordringer med VVS i nybyg og renoveringer.

Ventilation

Få godt indeklima

Døjer du med dårligt indeklima i din private bolig, i boligforeningen eller på arbejdet, kan vi hjælpe. Vi udfører gerne et grundigt tjek af dine eksisterende ventilationsløsning samt finder frem til, hvor man kan forbedre.
Ved at have en optimal løsning med din ventilation, kan du sikre et godt indeklima eller ordentlig udluftning i dit køkken.

Vi hjælper også gerne med andre opgaver såsom renoveringer samt tekniske installationer inden for både el og vvs. Så skulle du have brug for hjælpe til mere end ventilation, er vi klar til at påtage os opgaven.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Løbende service eller reparation

Vi tilbyder også løbende service af ventilationsanlæg. Sådan er du sikker på, at du konstant har et anlæg, der virker optimalt.
Har du eksisterende ventilation, som er begyndt at drille, kan vi også komme ud og udføre en grundig reparation, så du igen har et funktionelt anlæg. Er det stået helt af, klarer vi selvfølgelig også udskiftning til et nyt og optimalt ventilationsanlæg.

Kontakt os på telefon 70 70 18 14 eller e-mail kontakt@tekniskinstallation.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til et godt indeklima med ventilation. Vi rådgiver dig selvfølgelig, så du får den mest optimale løsning.

FÅ ET TILBUD
close slider