VVS-opgaver

Hos Teknisk Installation sørger vi for dine tekniske udfordringer med VVS i nybyg og renoveringer.

VVS

Alt I VVS-tekniske opgaver

Vi kan hjælpe dig med alt fra en totalrenovering til selvstændige fagentrepiser og mindre reparationer. Har du blot et akut behov for at få afkalket dit armatur eller skiftet et toilet, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi har stor erfaring med større opgaver, hvor et hus eller lejlighed skal renoveres, men kan også være behjælpelige med service samt mindre spjældopgaver, hvor et blandingsbatteri eller andet skal udskiftes.

Skal du sælge din andelsbolig eller have foretaget et grundig tjek af VVS, er det også en opgave, vi kan påtage os. Skal du have hjælp til el, ventilation eller en totalrenovering, er vi parate til at påtage os projektet.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Få en løbende aftale

Har du brug for løbende service, kan vi tilbyde dette. Vi hjælper blandt andet boligforeninger, ejerforeninger, administrationsfirmaer og andre med alt fra store renoveringer af VVS til at tænde og slukke for varmen.
Vi kan også udføre reparation af fjernvarme og andre varmekilder.

Vi vægter god rådgivning og kvalitet højt. Vi vil gerne efterlade vores kunder glade med en kvalitetsløsning, som holder i mange år.

Vi kan også stå for både VVS-entreprise, renovering af eksisterende badeværelse eller et helt nyt badeværelse gennem vores badeværelses-afdeling, Nyt Badeværelse.

Kontakt os på telefon 70 70 18 14 eller kontakt@tekniskinstallation.dk. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

FÅ ET TILBUD
close slider