Elektriker med højt serviceniveau

Hos Teknisk Installation kan vi hjælpe med dine tekniske udfordringer. Som din elektriker hjælper vi med alt fra renoveringer til små spjældopgaver.

Elektriker

Løbende service, renoveringer og spjældopgaver

Vi kan stå for løbende service af alle el-installationer. Vi har mange gode kompetencer inden for branchen og er altid behjælpelige til at finde den optimale løsning til din opgave.

Vi har erfaring med alt fra faste serviceaftaler til spjældopgaver for boligforeninger, ejerforeninger, administrationsfirmaer og andet. Så skal alle installationer i bygningen renoveres, eller skal et par pærer eller en dørtelefon skiftes, er vi parate til at påtage os opgaven.

Vi hjælper selvfølgelig også privatkunder med alt fra udskiftning af el-tavler til at trække ledninger eller sætte en lampe op, samt andre opgaver, hvor der er behov for en professionel elektriker.

Vi har erfaring med at udføre entrepriser ved renoveringer. Så skal du i gang med et større projekt hvor både el, ventilation, vvs og andet skal renoveres, er vi de rette til opgaven. Du får én kontaktperson, som vil holde styr på alle trådene, så du ikke selv skal stå med alt planlægningen. Sådan sikrer vi, at opgaven bliver løst effektivt, da ingen håndværkere vil gå i vejen for hinanden.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Rådgivning om din opgave

Vi vil gerne tilbyde vores kunder effektive løsninger i høj kvalitet. Derfor vægter vi grundig vejledning og rådgivning højt. Vi tager derfor en grundig snak om mulighederne, inden vi påbegynder dit projekt. Sådan kan vi sikre, at du får den bedste løsning ud fra dine ønsker.

Kontakt os på telefon 70 70 18 14 eller kontakt@tekniskinstallation.dk for at få en snak om dit projekt. Vi rådgiver dig om den bedste løsning for et langtidsholdbart resultat, og vi giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen.

FÅ ET TILBUD
close slider