Renoveringer af tekniske installationer

Uanset om du er i gang med at bygge nyt eller skal have foretaget en større renovering, kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med tekniske entrepriser.

Renovering

Total teknisk-entreprise

Når man skal i gang med et større renoveringsprojekt, kan det være en udfordring at have mange forskellige firmaer til at løse projektet. Det kan kræve rigtig meget planlægning at få alle enderne til at gå op, så håndværkerne ikke går i vejen for hinanden.

Vi agerer bygherre for dig, så du kan bruge din energi et andet sted. På den måde undgår du selv hovedpinen med den konstante planlægning. Vi sørger for hele den tekniske entreprise i et byggeri. Både for el, VVS, ventilation og køl.

Skulle vi undervejs i renoveringen støde på opgaver, vi ikke kan løse internt, har vi en masse dygtige samarbejdspartnere, som vi kan benytte os af. Vi møder op til de aftalte tider og står for det hele undervejs i dit renoveringsprojekt. Vi tager alle byggemøder og sørger for at holde dig oplyst undervejs i projektet.

Har du ikke brug for en entreprise, men har en selvstændig opgave inden for el, VVS, ventilation, køl eller andre tekniske installationer, kan vi også være behjælpelige med denne opgave.

Vil du have et tilbud på din opgave?

Ønsker du et tilbud på din opgave med tekniske installationer, eller har du nogle spørgsmål til os? Kontakt os allerede i dag – så får du hurtigt svar.

Grundig og personlig rådgivning

Når vi skal udføre renovering for dig, har du én kontaktperson for projektet. Du skal derfor ikke finde hoved og hale i forskellige firmaer samt har altid et sted at gå hen med dine spørgsmål. Skulle det være vigtigt for dig at snakke med den ansvarlige indenfor et specifikt område i din renovering, er der selvfølgelig også mulighed for dette.

Vi vægter grundig vejledning og rådgivning højt, da vi gerne vil efterlade vores kunder med et resultat, de kan være glade for i mange år fremadrettet.
Vi hjælper både med renoveringer af hus samt lejligheder. Hvis du skal have lavet nybyggeri, kan vi også hjælpe med entreprisen af de tekniske installationer der.

Du skal ikke tøve med at kontakte os – sammen tager vi en god snak om dine ønsker og behov. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. Kontakt os på telefon 70 70 18 14 eller e-mail kontakt@tekniskinstallation.dk.

FÅ ET TILBUD
close slider